The best Side of קידום אתרים בגוגל



קידום אתרים אורגני באופן עצמאי הוא אפשרי, אך דורש לא מעט סבלנות והתמדה, שכן זהו תהליך לטווח ארוך ומתאים רק לבעלי עסקים רציניים שמוכנים להקדיש הרבה אנרגיה וזמן במטרה לראות תוצאות בעתיד.

אם תרצו לנהל את אסטרטגיית התוכן שלכם לאורך זמן, לא יהיה מנוס ממציאת כותבי תוכן מוכשרים, כאלו שתוכלו לסמוך עליהם. כותב תוכן טוב הוא כזה ששולט בשפה שבה הוא כותב ברמה של שפת אם, שמקפיד על כללי הלשון והתחביר, שכותב לעניין, באריכות אך בצורה ממוקדת, שעומד בלוחות הזמנים עליהם אתם מסכמים (אחרת תיווצר לכם בעיה מול לקוחות כעוסים), שהוא מקצוען בתחומו ובעל ההכשרה המתאימה, ושהמחיר שהוא גובה עבור כתיבה יוכל לאפשר לכם התקשרות עימו לאורך זמן.

איך להיכנס לתחום הקידום בגוגל? בעלי עסקים רבים מחפשים איך לקדם את האתר בגוגל, או באופן כללי, דרכים לשווק את האתר ואת העסק שלהם במינימום הוצאות, במיוחד בעלי עסקים חדשים שעדין לא במצב שיכולים להשקיע כספים בשיווק.

על מנת לראות את הפוטנציאל האורגני ותוך כמה זמן נכפיל לך את ההכנסות

מן הסתם, לא ניתן לקדם אתר אם גוגל בעצמו לא "מכיר" אותו (שלום שלום, לא סחבקיות וכאלה).

יצא לכם פעם לבקר בויקיפדיה? אני מניח שכן. אחד הדברים הבולטים לטובה שניתן למצוא בויקיפדיה הוא הקפדה על קישורים פנימיים.

תפקידו של מקדם אתרים בהקשר הזה הוא לוודא קיומו של עמוד המכיל את התנאים המשפטיים הרלוונטים לאתר.

המטרה היא לייצר רשימה ראשונית של נושאים וביטויים, ולקבל מושג מה מעניין את קהל היעד שלכם ואיך הוא מחפש את מה שמעניין אותו.

החשבון שלך מושבת. פרסום תוכן באתר שלך או בכל דף או פעילות אחרים באתר שלך אינו תואם את תנאי השימוש שלנו.

כך, למשל, אם תשלבו פחד, שמחה, תקוה, עצבות, גאוה, תחושת שייכות, סקרנות, הומור, הגשמה, תחושת מסוגלות ועוד קשת שלמה של רגשות בתוכן שלכם, תצליחו להשאיר את הגולשים זמן רב יותר באתר שאתם מקדמים, לגרום להם לצרוך יותר תוכן, ולהניע אותם באחוזי הצלחה גבוהים יותר לפעולה.

אולם, ההסכמה הרווחת היא שמנוע החיפוש של גוגל היה רוצה לדרג גבוה אתרים שהם בטוחים לשימוש, שמכילים תוכן איכותי ובעל ערך לגולש, שהם סמכותיים בתחומם ומומחים בתחומם, שהם מותאמים לגלישה ממכשירים ניידים ומציעים חווית שימוש מעולה, נטענים מהר, בעלי תוכן מקורי ולא משוכפל, בנויים בצורה היררכית נכונה ומאפשרים לגולש לנווט בהם בקלות, שהתנהגות הגולשים הקודמים שנכנסו לעמודי האינטרנט האלו מצביעה על שביעות רצון, ועוד מלא פרמטרים שונים שבהם, אנו משערים, שגוגל ישתמש על מנת לדרג את תוצאות החיפוש.

מנועי החיפוש, ובפרט מנוע החיפוש של גוגל, היו רוצים להציג לגולשים תוצאות חיפוש המייצגות אתרים בעלי מומחיות רבה ככל האפשר בתחומם, אתרים בעלי סמכות ואשר ניתן לסמוך עליהם.

דוגמאות נפוצות למקומות בהם נדרש תכנון מופקד של חווית משתמש הן איזורי קלט ופלט של האתר, ניווט בין דפים click here פנימיים באתר, היכולת להשאיר פרטי קשר או לפנות לתמיכה ועוד ועוד.

זמן שהייה הינו אחד המדדים שיכול לעשות בהם מנוע החיפוש שימוש כדי להבין את מידת שביעות הרצון של הגולש באתר, ולהסיק מתוכו האם כדאי לדרג עמודים מסויימים באתר גבוה בדף תוצאות החיפוש. זמן שהייה ארוך יכול, אמנם, להצביע על מידה מסויימת של שביעות רצון של הגולש מן האתר, אך זמן שהיה קצר לאו דווקא מסמן את ההפך: לעיתים השאליתא שמבצע הלקוח היא כזאת שניתן לתת לה מענה באמצעות טקסט קצר וממוקד.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *